Enyong Jamin, Jenengku Triyanto

kluargane enyongJenenge enyong Tiyanto, tapi kancaku nang ndesa akeh sing nyeluk enyong nganggo jeneng cilik atawa paraban yakuwe “Jamin”, jeneng Jamin kuwe sebenere ya ana parabane maning tapi mbuh sapa, soale nang brewis wis di urek-urek diganti jeneng. Sing esih kewaca ya Jamin karo sing keri dewek yakuwe Triyanto.

Gemien nek sekolah diceluk Jamin enyong janeh isin, soale keton ndesa banget, apa maning nek kanca STM teka meng ngumah koh ana sing nyeluk “jamin” ya tambah isine.

Barang wis gede beda maning, malahan nyong isin nek kenalan karo CW nganggo jeneng Triyanto, soale biasane kenalanku kuwe takon “anak nomer telu yah?” nyong njawabe madan bingung, soale nyong anak nomer 6 tapi jeneng “TRI” jan lewih ndesa maning, genah ra ngerti arti kiye sing gawe jeneng. Tapi sing gawe jeneng kuwe Mbokeku wektu nyong arep mlebu SD, lha wong nyong esih cilik ya manut bae, ketone Jeneng Triyanto ya lewih modern….. Halah….cilik-cilik koh ngeti modern yah…

Tapi siki genah ijasah, ktp, sim, lan tanda pengenal liane wis nganggo jeneng Triyanto ya tek tetepna jenengku Triyanto.

Siki nyong mranto nang Njakarta, kerja nang Ancol, di panggonna nang Dunia Fantasi, dadi kuli enjinering basa kerenne.

Nyong Manggon nang Cengkareng, wis duwe bojo, anak kembar lanang wadon, sing lair rong taun lewih wolung wulan kepungkur.

Semene disit crita kang nyong nggo ngawiti blog dialek banyumasan, sing rep maca ya ngonoh… kesuwun nek gelem mampir

Iklan

17 Komentar (+add yours?)

  1. Maskur®
    Nov 15, 2010 @ 21:25:37

    ooo dadi kaya kuwe…wis makmur ya kang..deneng padha karo anakku, kembar lanang wadon.

    Balas

  2. Bogelz
    Nov 16, 2010 @ 10:25:58

    Salam kenal kang Jamin.

    Balas

  3. Triyanto Banyumasan
    Nov 16, 2010 @ 17:29:37

    Wah ngapurane blogge rung kerumat dadi sih moderasi
    @Maskur : makmur ? Amin bae lah. iya anake kembar
    @Bogelz : Salam Tepang ugi saking kulo, matur suwun sampun ngendong mriki

    Balas

  4. Maskur®
    Nov 17, 2010 @ 15:09:46

    nuwun sewu…kumpulan blog banyumasan nang kene
    http://basabanyumas.wordpress.com/

    Balas

  5. wong banyumas
    Nov 20, 2010 @ 13:44:15

    ngendong kang, tilik sedulur lanang. Maen ya kang, kerjane neng Dufan. jan, selawase urip, urung tau ngambah ngonoh kue….

    Balas

  6. Triyanto Banyumasan
    Nov 20, 2010 @ 16:05:16

    @wong : ngeneh ngambah tek suguh kora2 kambi histeria..
    Kesuwun wis tilik

    Balas

  7. Maskur®
    Nov 28, 2010 @ 15:47:25

    aku sing urung njajal Hysteria karo roller coster koh

    Balas

  8. joetrizilo
    Okt 11, 2011 @ 01:55:03

    salam kenal yo mas….. 😀

    Balas

  9. hendar
    Sep 13, 2012 @ 11:36:45

    salam kenal kang….
    aku ya wong kanding….kye ora sengaja bukak internet ketemu bloge rika
    sip sip lah….inyong manggone nang tegal kang

    Balas

  10. elevated creatine phosphokinase
    Mei 07, 2013 @ 00:00:24

    Hello there, I found your site by way of Google while
    looking for a similar topic, your website got here up,
    it appears good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

    Hello there, simply became alert to your blog via Google, and located that it’s really informative. I’m
    going to be careful for brussels. I’ll appreciate in the event you continue this in future. A lot of other people might be benefited from your writing. Cheers! creatine reviews body fortress – creatine ethyl ester dosage – Creatine phosphate Muscle creatine side effects men – creatine kidneys and liver – creatine fuel loading drink

    Balas

  11. empowerment definition health
    Mei 08, 2013 @ 22:16:53

    I visited multiple blogs however the audio feature for audio songs existing at this
    site is really excellent.

    Balas

  12. rippln reviews
    Mei 11, 2013 @ 09:04:37

    I’m gone to tell my little brother, that he should also pay a quick visit this website on regular basis to obtain updated from latest news. rippln reviews – Rippln reviews – rippln Mobile

    Balas

  13. empower network
    Mei 17, 2013 @ 09:12:39

    Greetings! Very useful advice within this article! It is the little changes which will make the largest changes.
    Thanks a lot for sharing!

    Balas

  14. raspberry ketone
    Jun 17, 2013 @ 16:47:24

    I take pleasure in, result in I discovered exactly what I was looking for.
    You’ve ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

    Balas

  15. movie night dish network
    Jul 06, 2013 @ 13:49:47

    Nice weblog here! Additionally your website loads up very fast!
    What host are you the use of? Can I am getting your associate hyperlink on your host?
    I want my website loaded up as fast as yours lol

    Balas

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: