Kayu Tepo Dienyak Ndhengklangi

image

Kayu tepo. Ngeti kayu tepo embok lur. Kayu tepo ya kayu sing wis ra kanggo, paling ngho suluh nek garing. Kayu amoh, gampang tugel, gampang remuk merga kena udan panas bola bali.
Lha deneng dienyak bisa ndhengklangi kang? Ngeti dienyak mbok lur? Udu enyak-enyak merga mangan ingkung segluntung. Dienyak kuwe dipidek, jenenge dipidek ya ngangho sikil. Sikile dhengklang.
Kiye cangkriman lur alias bedekan alias APA MARAH.

Dadi pengucape ya ra dipisah.
“Apa marah kayu tepo dienyak ndhengklangi?” Kaya kuwe pitakon bedekane. Lha apa jawabe kang? Jawabe ye TAI ๐Ÿ™‚ . Ya mbuh tai apa. Bisa tembelek. Ngeti tembelek embok. Tembelek ya tai ayam, mbok klalen rika pada.
Bisa ndhengklangi, merga sing midek tai biasane langsung mlumpat sikil siji, sikil sing midek dijunjung karo ngomong semu kaget semu kesuh “Eee…. Tai..tai taiii asemb kecut!”
Kaya kuwe… ๐Ÿ™‚
Apa marah apa maning ya? Nek dulur ngerti dieei ngerti nyong ngeneh.

————————————–
Posted from WordPress for Android sabak P6200 retak

Iklan

3 Komentar (+add yours?)

  1. Maskur
    Feb 05, 2014 @ 07:12:31

    ngelink ahh

    Balas

  2. Trackback: Nouvo Z Versus Supra X 125, Siapa Yang Unggul? | Maskur's blog

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: